Hátfájdalom

hátfájdalom kezeléseA háti gerinc a nyaki és a deréktáji gerincszakaszhoz képest kevésbé mozgékony. Ezért fokozottan hajlamos a „bemerevedésre” és az ebből következő fájdalmakra. Itt fokozottan igaz a nyaki szakasznál már említett kórfolyamat. Túlterhelés során az izmok tartósan megfeszült helyzetben vannak, vérellátásuk romlik, ezáltal oxigén ellátásuk és az anyagcsere végtermékek elszállítása nehezített és ez a hátfájás, görcs, majd degeneratív folyamatok, mint például fájdalmas izomgöbök, un. mygolosok kiváltója lehet. A háti izomzat az életmódunkból adódóan általában gyengébb. A gyengébb háti izom hamarabb begörcsöl, ami hátfájdalmat okoz.

Látható, hogy egy ilyen gyakori probléma hátterében, mint a hátfájás, nagyon is összetett problémák állnak. Ezért a hátfájdalom tartós megszüntetéséhez és fájdalomcsilla-pításhoz összetett módszereket kell alkalmazni.

Nincs két egyforma háti fájdalom

Ezért eljárásunk során minden esetben individuális diagnosztikát alkalmazunk, amely során termográfiás-hőtérképes vizsgálatot is végzünk.

A gyógyulás általában 2-6 hét alatt érhető el az állapot súlyosságától függően.

Konzultáció és időpont kérés

hátfájással kapcsolatban hívja rendelőnket a

+36(30) 937 3883-as számon, vagy kérjen időpontot online!

Időpontot kérek!

konzultáció - magénrendelés

Komplex terápiás eljárásunkban a következő módszereket kombináljuk:

Hátfájdalom
Cimkék: